kunstroute maassluis

04-06-2012

In het weekend van 14 en 15 april wordt in Maassluis een Kunstroute gehouden. Tijdens deze route toon ik de vorderingen met het project "Mensen van het douanehuisje".
 
Voor het project "Mensen van het douanehuisje" heb ik zowel vaste bezoekers als toevallige voorbijgangers van het Douanehuisje geïnterviewd. Het Douanehuisje is een karakteristiek huisje op het Maassluise havenhoofd dat vroeger door de Douane werd gebruikt. Van de interviews wil ik een documentaire maken. Daarnaast zou ik graag een aantal markante uitspraken vereeuwigen in vloerstenen of muurplaatjes. Op deze manier zullen de herinneringen en uitspraken die deze karakteristieke plek van Maassluis zo uniek maken bewaard blijven en zichtbaar zijn voor een groot publiek.
Voor beide projecten (de film en de vloertegels) ben ik opzoek naar sponsors. Tevens is het mogelijk alvast in te tekenen voor de documentaire.
 
Het project is te zien in mijn atelier "Atelierpand De Wasserij" Zuidvliet 108, 3141 AP Maassluis, Beide dagen van 11.00u tot 17.00u
. Voor overige informatie http://www.kunstroutemaassluis.nl/Terug Afdrukken